Not rendering correctly? View this email as a web page here.
EVENT_Alumni_Lifehack_800px.jpg

 

"You can and you will"

Alumni Life Hacks: Meredith Wood

In onze nieuwe rubriek, Alumni Life Hacks, vragen we een van onze alumni hoe het leven hem of haar vergaat na hun tijd op AMS. Voor deze eerste editie spraken we met Meredith Wood, programmamanager aan Antwerp Management School.

 

lees de blogpost
 

 

Het einde van het jaar is in het zicht, maar dat wil niet zeggen dat we minder evenementen organiseren! Onze alumniverenigingen hebben heel wat op het programma staan. AMS zelf organiseert een fotowedstrijd en de after-master drink om het hoofdstuk in ’t Brantijser mooi af te sluiten. Er zijn vorige maand ook heel wat evenementen aan bod gekomen, bekijk zeker ook de foto’s en herbeleef die mooie momenten.

 
 

 

Alle AMS & alumni events staan opgelijst op de website. Kijk dus regelmatig om zeker te zijn dat je niets mist!

Bekijk onze events


 

  sunset-65797_640.jpg  

#AMSMemories fotowedstrijd 

Laten we onze AMS-herinneringen vieren en op een mooie manier afscheid nemen van ‘t Brantijser-gebouw! Heb je jouw mooiste momenten op AMS vastgelegd op foto? Deel dan met ons je coolste foto op ’t Brantijser en maak kans op een koffiemachine.

Meer info

 
 
 

  sunset-65797_640.jpg  

@fter Master Drink op 7 december

A special edition of this event  one last time @ 't Brantijser

De winnaar wordt aangekondigd op 7 december op de after Master drink – speciale wintereditie – waar onze alumni, studenten, faculty en personeelsleden voor een laatste keer samenkomen in de foyer..

Kom naar de after master drink – speciale wintereditie

 
 
 

 

Alumni-events in november & december

 


 

LEZINGENREEKS PROFESSOR VAN STRAELEN

Op donderdag 23 november organiseert RES (Real Estate Society) de lezingenreeks professor Van Straelen ‘Stedelijk Metabolisme – Circulaire Economie in de Stad van Morgen’. Onder andere Thomas Rau, Lionel Devlieger en Leo van Broeck maken hun opwachting.

 

M² ANNUAL OPENING EVENT

Op het jaarlijkse openingsevenement van M² verwelkomen op 23 november we de pasafgestudeerden van de Business & IT-masters om zich te vervoegen tot de M²-community.

 

@fter MASTER DRINK - SPECIAL WINTER EDITIE

Wij nodigen alle alumni, studenten, faculty en personeel uit op 7 december in onze foyer om daar voor de laatste keer de wintereditie van onze jaarlijkse @fter Master Drink bij te wonen.

Meer info

 

Kom naar het openingsevent van M²

 

Meer info

 
 


 

Terugblik Alumni Events

 

  sunset-65797_640.jpg  

MPFP terugkomdagen

Onze alumni van de Master in Personal Financial Planning (MPFP) zijn op tweedaagse seminarie naar Stiemerheide te Genk geweest voor een congres met een economische update gebracht door topsprekers. De sessies waren interactief en onze deelnemers hebben dan ook de kans genomen om hun vragen te richten op professionals. Wil je graag nog eens terugkijken op deze geweldige tweedaagse?

Bekijk de foto’s

 
 
 

 

So you think you can Lead? 

“So you think you can lead?" was het thema van het vierde L4All-event (Leadership for all(umni)). Het enthousiaste publiek, dat bestond uit 25 mensen, speelde een kaartspel na een korte presentatie van prof. Koen Marichal. Ze deelden hun ervaringen over leiderschap in jongerenorganisaties, op het werk, op school. Ze praatten echter voornamelijk over de vragen waarmee zij zitten als leiders van de toekomst. De onderwerpen van avond werden ook nadien uitvoerig besproken op de netwerkbijeenkomst. Als alumnivereniging willen wij graag onze enthousiaste deelnemers bedanken." -An Dhondt, alumna MGM

Bekijk de foto’s


 

 

Maak contact met fulltime masterstudenten! 

Wil je graag een junior AMS-talent tewerkstellen? Dien dan volledig gratis een job online in in ons Career Center. 

Dien je job in via ons Career Center

Heb je de steun nodig van een getalenteerde junior adviseur? Teams van zorgvuldig geselecteerde masterstudenten zullen intensief werken aan de uitdagen van jouw bedrijf (begeleid door onze faculty) en een compleet rapport met nieuwe inzichten en praktische aanbevelingen afleveren.

Doe een beroep op onze studenten 


 

 

SDG: Student Ambassador Campaign (ondernemers voor ondernemers)

Op 21 november organiseert 'Ondernemers voor Ondernemers' een seminarie over de SDG's waar AMS zal toelichten op welke manier wij daar mee omgaan. Onze studenten van vandaag zijn immers de ondernemers van de toekomst die deze doelen moeten realiseren

Kom naar het seminarie

 
   
 

Join us on social media

facebook twitter instagram linkedin youtube google+