Not rendering correctly? View this email as a web page here.
Want to read the English version? Click Here
EVENT_Alumni_Lifehack_Kisakye_Eventbrite.jpg

 

“Blijven proberen en blijven leren”

Alumni Life Hacks: Winnie Kisakye

In onze blogreeks, Alumni Life Hacks, vragen we een van onze alumni hoe het leven hen vergaat na hun tijd op AMS. Voor deze editie spraken we met Winnie Kisakye, die onze Master in Innovation & Entrepreneurship (2016 - 2017) volgde en nu aan haar eigen bedrijf werkt in Oeganda. 

 

LEES DE LIFE HACK VAN WINNIE

 

 

 Dear Sir/Madam,

Wij wensen jou een gelukkig en gezond 2018. We hopen dat het komende jaar jou een goede gezondheid, veel geluk en levenslang leren brengt. Om het nieuwe jaar goed van start te laten gaan, zijn we zeer verheugd om je de tweede editie van onze ‘alumni life hacks’ aan te kondigen. Winnie zal je zeker weten te inspireren. Geniet ervan!

 
 

 

Alle AMS & alumni events staan opgelijst op de website. Kijk dus regelmatig om zeker te zijn dat je niets mist! 

Bekijk onze events

 

 

 
laveren_eddy_circle.png  

Antwerp 10 Miles & Marathon

Vervoeg het AMS-personeel en onze studenten en loop de Antwerp 10 Miles & Marathon. We bieden alle AMS-alumni een gratis loopshirt aan (als je de 5 km, 10 miles of de marathon loopt). T-shirts kunnen worden opgehaald op 22 april aan de AMS-stand.

BESTEL JE GRATIS T-SHIRT 

 

 

Alumni klassiekers - SAVE THE DATE

 


 


Alumni golf trophy

Voor het zesde jaar op rij bieden we onze alumni de kans om deel te nemen aan een rondje golf of om de sport te leren kennen aan de hand van een sessie van twee uur met een gekwalificeerde instructeur bij Ternesse Golf Club.

 


@fter Master Drink – Summer Edition

Zoals altijd willen we jullie een fijne zomer wensen vanop een Antwerpse hotspot. We hopen vele alumni, studenten en faculty te verwelkomen. Nodig al je klasgenoten uit om zich te vervoegen en hopelijk kunnen we samen genieten van mooi weer.

 

Save the Date: 1 juni 

 

Save the Date: 6 juni 

 
 


 

Terugblik EMBA Electives – 5 & 6 januari 

Op 5 en 6 januari organiseerde AMS de eerste editie van de ‘EMBA Electives’. Dit is een evenement dat exclusief wordt aangeboden aan EMBA-deelnemers en alumni. Het is een kans voor onze EMBA-community om hun vaardigheden aan te scherpen en om elkaar te ontmoeten. Met de keuzevakken Disruptive Pricing Methods, Managing Organizational Change, Politics at Work, Big Data en (Re)Designing Services bieden we onze EMBA-community met trots de kans om zich te ontwikkelen, met elkaar te verbinden en levenslang te blijven leren. 

De volgende editie van de ‘EMBA Electives’ zal plaatsvinden op 4 januari 2019.

 
 


 
laveren_eddy_circle.png  

AMS Inspiration Day – 3 maart

Mis je AMS? Wil je je kennis en vaardigheden bijwerken? Zweept het idee van een ochtend gevuld met inspiratie en ideeën om je carrière te stimuleren tot het volgende niveau je op? Kom op 3 maart naar AMS en trakteer jezelf op gratis workshops en sessies in onze Boutique Business School.

ONTDEK DE INSPIRATIESESSIES! 

 

 

Wat is succes écht? – 29 maart

Tijdens het ‘Hockey Marketing’-congres zal AMS-Professor Jamie Anderson spreken over wat succes écht is. Hij zal onze nood om onze eigen, persoonlijke strategie te vervaardigen bediscussiëren. Hij confronteert ons met bekrompen definities van succes, lineair denken over carrièreprogressie en de persoonlijke, maatschappelijke en culturele barrières die ons ervan weerhouden een leven te bereiken dat voldoening geeft.

 

 
   
 

Join us on social media

facebook twitter instagram linkedin youtube google+