New kid on the blog: Gilles De Laet

Students & Alumni Real Estate

Gilles De Laet Welkom in de Master in Real Estate

Het klasje van Bert De Vos is een bijzonder klasje. Daarom stelt Bert zijn MRE'ers graag aan jullie voor. In deze estafetterubriek 'New Kid on the Blog' stellen we de vragen die anders alleen 'bij Zeppos' gesteld worden. Wie zijn die studenten in de Master Real Estate?

Laurens zijn vraag aan jou: Wie is jouw grootste voorbeeld?

Mijn grootste voorbeeld is mijn opa. Ik heb zeer veel respect voor  de manier waarop hij alles heeft opgebouwd vroeger en hoe hij van “bescheiden” beenhouwer zichzelf heeft kunnen opwerken tot projectontwikkelaar.

Het leukste tijdens de MRE vond ik de uitstap naar Londen en de barbecue. De trip naar Londen was heel gezellig en verrassend aangezien we de andere studenten eens in een andere omgeving hebben leren kennen. Tijdens de barbecue leer je elkaar ook veel beter kennen in een lossere sfeer. We konden zo kennismaken met de studenten van het 2e jaar en met het bestuur. Het was een hele toffe avond!

MRE community picture

1. Het Kiel staat bij mij met stip op de eerste plaats, de thuisbasis van mijn favoriete ploeg, Den Beerschot.
    1596634011-beerschotgm
  2. Café den Tros op het Eilandje. Op een zonnige namiddag kan je mij hier zeker op het terras vinden!
  3. Restaurant Maven. Aangezien mijn familie van oorsprong een beenhouwersfamilie was, ben ik zeer grote fan van vleesrestaurants. Maven blinkt hier zeker en vast in uit!
    Maven
  4. Café kaai 10: dit café is van een van mijn beste vrienden en hier kom ik dan ook regelmatig.

Mijn favoriete plek is Marbella. Ik kom hier al vanaf dat ik klein was en ik ken er veel mensen. Alleen zou ik nog graag Spaans leren om vlot met de bewoners te kunnen praten.

puerto-banus-marbella

Ik zou het grootste deel gebruiken om te investeren in de zaak zodat we uit kunnen breiden.
Maar voordat ik dat doe, zou ik eerst een grote reis maken met mijn familie.

Het liefste ga ik sporten (fietsen) of gezellig met mijn vrienden op een terrasje een pint pakken.

Mijn grond is goud waard

Ik ben niet echt iemand die veel boeken leest, dus een echte aanrader heb ik niet.
Maar als ik dan toch eentje moet kiezen, ga ik voor een boek dat ik laatst gelezen heb: “Mijn grond is goud waard”. Dit gaat over de waarde van gronden in het perspectief van een projectontwikkelaar, enorm inspirerend!

Ik heb niet echt een favoriete muziekstijl, ik vind bijna alles goed, maar als ik zou moeten kiezen, zou ik voor rap muziek kiezen.

Heb je een tattoo?

Nee dat heb ik niet. Het spreekt mij niet aan en het heeft voor mijzelf geen meerwaarde.

Wat zijn jouw onhebbelijkheden?

Ik heb de gewoonte dat als ik iets wil, ik het ook moet hebben en  het liefst zo snel mogelijk. Een beetje ongeduldig dus :)

Ik vind het heerlijk om rustig een sigaar te roken op een terras in het zonnetje.

Met wie zou je wel eens aan tafel willen zitten?

Het lijkt me heel interessant om eens met Bart Versluys aan tafel te zitten. De manier waarop hij zijn bedrijf het laatste jaar heeft laten groeien en op de kaart heeft gezet, vind ik zeer merkwaardig!

Met wie zou je niet op een onbewoond eiland willen zitten?

Ik kom vrij snel met mensen overeen, dus ik zou niet bepaald iemand hebben waarmee ik totaal niet mee op een onbewoond eiland zou willen zitten.

Heb je een stopwoordje?

Goh ja, eerder een stopzin: “Da’s goe voor mij”.

Expansion always, in all ways!

De vraag aan the next victim Mike De Roover:

GIlles De Laet