New kid on the blog: Laurens Van Wellen

Students & Alumni Real Estate

©frederikbeyens_familie_Van_Wellen-006 Welkom in de Master in Real Estate

Het klasje van Bert De Vos is een bijzonder klasje. Daarom dat Bert zijn MRE'ers graag voorstelt. In deze estafetterubriek 'New Kid on the Blog' stellen we de vragen die anders alleen 'bij Zeppos' gesteld worden. Wie zijn die studenten in de Master Real Estate?

Stefan's vraag aan jou: Als je een eiland zou hebben waarop je mag bouwen wat je wil, wat is het eerste dat je zou bouwen en waarom?

Ik zou een exclusief hotel bouwen, dat opgaat in de natuur. Zodat zowel de mensen optimaal kunnen genieten van de fauna en flora (wat in de toekomst van onschatbare waarde zal zijn) en dat de natuur tegelijkertijd geen hinder ondervindt van het bouwwerk. Een futureproof paradijs!

De reis naar London met de hele groep was onvergetelijk. Het is nu ongeveer een jaar geleden en ik zag onlangs nog enkele filmpjes van toen… geweldig!!! De winter BBQ was ook super gezellig.

MRE community picture

1. Als fervente Beerschot supporter is één van mijn favoriete plaatsen natuurlijk het stadion van de ploeg van 't stad… Den Beerschot 😉
    Beerschot
  2. Ik ben gepassioneerd door de haven van Antwerpen en hou ervan om met de fiets of de auto door de haven te rijden tussen alle bedrijvigheid.
  3. Ik hou er ook van samen met mijn vrienden iets te gaan eten en drinken. In de winter is het restaurant Roji sushi echt een aanrader. Super gezellig!
    Roji-1
  4. Een van mijn beste vrienden baadt het café kaai 10 uit op het zuid. Al verschillende after work apero’s gehad met mijn vrienden. Altijd topmomenten na een drukke werkweek.

Wij gaan jaarlijks met de hele familie naar Dubai met de kerstperiode. Prachtig om te zien hoe het daar afgelopen jaren is geëvolueerd tot een wereldstad.

Dubai

Een buitenverblijf kopen in het zuiden van Frankrijk.

Met vrienden afspreken om iets te drinken en sporten (fietsen, lopen, tennis).

Ik ben niet echt bepaald een boekenwurm. Het advies voor een goed boek laat ik daarom dan ook beter over aan de kenners onder ons.

Ik luister graag naar The Weeknd.

Heb je een tattoo?

Ik heb er geen nee, en dat zal ook nooit gebeuren.

Wat zijn jouw onhebbelijkheden?

Ik wil altijd mijn zin/gelijk krijgen.

Gezellig met mijn vrienden iets gaan eten.

Met wie zou je weleens aan tafel willen zitten?

Ik vind Jeff Bezos een integrerende persoon waar ik wel eens wat vragen aan wil stellen.

Heb je een stopwoordje?

We zullen wel zien...

Taking action energizes me!

De vraag aan the next victim Gilles De Laet:

Laurens Van Wellen_newkidontheblog-1