MRE blog.png

Het klasje van Bert De Vos is een bijzonder klasje. Vandaar dat Bert zijn MRE'ers graag eens zou voorstellen. In deze estafetterubriek 'New Kid on the Blog' stellen we de vragen die anders alleen 'bij Patje' gesteld worden. Wie zijn de mensen achter de Master in Real Estate Management? In deze bijdrage neemt Ward het stokje over van Ana Maria

Ana Maria's vraag aan Ward:
Wie zou je willen zijn als je iemand anders zou kunnen zijn?

"Dit zou een zware examenvraag kunnen zijn. ik ben er echt mijn hoofd op aan het breken. Daarom kies ik er voor om vooral mezelf te zijn, dat is immers al moeilijk genoeg."

“De onvergetelijke reis naar Krakau leverde veel mooie momenten met alle medestudenten op. Daar leerden we elkaar echt kennen. In de MRE maak je immers vrienden voor het leven."

Het Gebaar

"De Lunch Lounge van sterrenchef Roger van Damme kan ik alleen al omwille van de fantastische desserts aanraden." - Leopoldstraat 24

Roji

"Roji is een Japans restaurant. In het Japans betekent het 'pad van stenen', dat daar ook naar de teamroom  met open haard leidt." - Oude Koornmarkt 26

StrantwerpenStrantwerpen

"Aan de oevers van de Schelde, met zicht op Antwerpen in al zijn pracht, bevindt zich Strantwerpen. In het witte zand met een cocktail in de hand, beleef je echt een uniek zomergevoel." - Jachthavenweg 1

SombatSombat

"Dit Thaise restaurant heeft een super lekkere kaart en doet aan 'home dining': je zit in een privéwoning en waant je helemaal in een andere wereld. Ik heb het leren kennen door mijn medestudenten van de MRE." - Desguinlei 196

“Het paradijselijk Utopia op het eiland Ibiza. Verscholen in een baai, bevindt zich een kleine hemel op aarde. Mooi blauw water, een ongekende bar en lekker eten - vers klaar gemaakt op de plaat. Je kan er enkel met een boot komen of via een smal weggetje tussen de rotsen dat de meeste toeristen niet kennen. Het is echt een klein paradijs waar je even weg bent van alles."

• Ward, paradijsvogel op aarde.

“Investeren in vastgoed natuurlijk! En nog meer genieten van het leven."

“Van het leven genieten: zoveel mogelijk reizen, sporten, lekker uit eten, etc.”

“Ik zou geen boek kunnen aanraden. Dagelijks dien ik me over veel wetteksten en contracten te buigen, waardoor ik nooit meer boeken lees. In mijn vrije tijd lees ik enkel de krant."

• Ward, alvast níet in het boekenclubje.

"Ik houd van vele muziekstijlen. In de auto kan het de gewone klassieke radiomuziek zijn, maar als ik op stap ga, mogen dit eerder goede housebeats (zoals Claptone, Defected in the house, …) of het zwaardere werk zijn (Carl Cox, Pan-Pot, …)."

Heb je een tattoo?

“Nee en zou ik ook nooit een tattoo laten plaatsen."

Wat zijn jouw onhebbelijkheden?

“Ik leef aan 300 km/uur en loop hierdoor mezelf wel eens voorbij. Soms sta ik daardoor ook niet genoeg stil bij bepaalde zaken. Daarnaast heb ik het zeer moeilijk met op tijd komen."

• Ward, omdat het leven voor de rappe is.

"Ik kan gelukkig worden van de eerste zonnestralen na de winter, een leuk deuntje op de achtergrond en een goed glas wijn. Zon maakt mij sowieso instant gelukkig."

Met wie zou je wel eens aan tafel willen zitten?

"Mijn toekomstige partner."

Met wie zou je niet op een onbewoond eiland willen zitten?

"Mijn ex-partner."

• Ward, kandidaat voor 'Matchmakers'?

Heb je een stopwoordje?

"Nee, toch niet waar ik mij bewust van ben."

"Dat moet dan toch 'Carpe Diem' zijn!"

Nu is het aan Filip.
Wat wil Ward van hem weten?

Binnenkort geeft Filip in zijn bijdrage antwoord.

Ana Maria's bijdrage gemist? Lees 'm hier!